Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dermatologia i choroby przenoszone drogą płciową

Tytuł :
Dermatologia i choroby przenoszone drogą płciową
Autorzy :
Barańska-Rybak, Wioletta
Temat :
Choroby przenoszone drogą płciową
Choroby weneryczne
Dermatologia
Nowotwory
Skóra (anat.)
Wenerologia
Rok wydania :
copyright 2019
Wydawca :
Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL
ISBN :
9788320058468
Opis fizyczny :
XVII, [1], 525, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 24 cm
Uwagi :
Bibliografia przy rozdziałach
Książka

LDR 01667cam#a2200433###4500
001 3233001201651
003 WOL_WOP
005 20191127200447.9
008 191125s2019####pl#a##########001#0#pol#d
020 %a 9788320058468
035 %a RzWO2019006960
040 %a RZESZ W/dp12 %c RZESZ W/dp12 %d RZESZ W/dp12 %d WOL_WOP
080 # %a 616.5
080 # %a 616.97
245 0 0 %a Dermatologia i choroby przenoszone drogą płciową / %c redakcja naukowa Roman J. Nowicki, Sławomir Majewski ; [autorzy Wioletta Barańska-Rybak i 21 innych].
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Lekarskie PZWL, %c copyright 2019.
300 %a XVII, [1], 525, [1] strona : %b ilustracje kolorowe ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje naukowe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia przy rozdziałach.
650 9 %a Choroby przenoszone drogą płciową %2 DBN
650 9 %a Choroby weneryczne %2 DBN
650 9 %a Dermatologia %2 DBN
650 9 %a Nowotwory %2 DBN
650 9 %a Skóra (anat.) %2 DBN
650 9 %a Wenerologia %2 DBN
700 1 # %a Nowicki, Roman %d (1957- ). %e Redaktor
700 1 # %a Majewski, Sławomir. %e Redaktor
700 1 # %a Barańska-Rybak, Wioletta. %e Autor
710 2 # %a Wydawnictwo Lekarskie PZWL. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://wolomin.biblioteki.pl/site/recorddetail/3233001201651 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-200-5846-8
990 %a 616
990 %a #P
999 %b LD (27/11/2019) %c LD (27/11/2019 ; 000, 040, 920, 980-, 990+) %d LD (27/11/2019) %r 2019

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr Inwentarza :
WZWO 93174
Sygnatura :
WYP 93174
Położenie :
Wołomin wypożyczalnia

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies