Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Efektywne zarządzanie rozwojem pracowników w firmie : rezultaty przede wszystkim

Tytuł :
Efektywne zarządzanie rozwojem pracowników w firmie : rezultaty przede wszystkim
Autorzy :
Mitoraj-Jaroszek, Małgorzata
Temat :
Doskonalenie zawodowe
Psychologia pracy
Zarządzanie zasobami ludzkimi (HRM)
Zarządzanie i marketing
Rok wydania :
copyright 2019
Wydawca :
Gliwice : Wydawnictwo Helion
ISBN :
9788328343672
Seria :
Onepress
Opis fizyczny :
280 strony : ilustracje, wykresy ; 21 cm
Uwagi :
Bibliografia na stronach 267-280
Książka

LDR 01577cam#a2200445#i#4500
001 3233001190884
003 WOL_WOP
005 20190810092226.9
008 190606s2019####pl#ad##f#f####000#0#pol||
020 %a 9788328343672
035 %a oc2019002029
040 %a WA N %c WA N %d WAR_OCH %d WOL_WOP
046 %k 2014
080 # %a 005.95/.96
080 # %a 331.101:159.9
080 # %a 331.108.4
100 1 %a Mitoraj-Jaroszek, Małgorzata. %e Autor
245 1 0 %a Efektywne zarządzanie rozwojem pracowników w firmie : %b rezultaty przede wszystkim / %c Małgorzata Mitoraj-Jaroszek.
260 # %a Gliwice : %b Wydawnictwo Helion, %c copyright 2019.
300 %a 280 strony : %b ilustracje, wykresy ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje fachowe
388 1 %a 2001-
490 1 %a Onepress
504 %a Bibliografia na stronach 267-280.
650 9 %a Doskonalenie zawodowe
650 9 %a Psychologia pracy
650 9 %a Zarządzanie zasobami ludzkimi (HRM)
655 9 %a Poradnik
658 %a Zarządzanie i marketing
710 2 # %a Grupa Wydawnicza Helion. %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Onepress
856 4 # %u https://wolomin.biblioteki.pl/site/recorddetail/3233001190884 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-283-4367-2
990 %a 005
990 %a #P
999 %b LD (04/07/2019) %c LD (04/07/2019 ; 000, 040, 260, 530-, 920, 990+) %d LD (04/07/2019) %c LD (04/07/2019 ; 008) %r 2019

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr Inwentarza :
WZWO 92778
Sygnatura :
WYP 92778
Położenie :
Wołomin wypożyczalnia
Nr Inwentarza :
WZWO 92662
Sygnatura :
WYP 92662
Położenie :
Wołomin wypożyczalnia

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies