Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Funkcjonowanie dorosłego rodzeństwa osób uzależnionych od alkoholu i narkotyków

Tytuł:
Funkcjonowanie dorosłego rodzeństwa osób uzależnionych od alkoholu i narkotyków
Autorzy:
Kamińska-Wójcik, Joanna Marta
Temat:
Alkoholizm
Narkomania
Uzależnienie (nałóg)
Współuzależnienie
Dorosłe dzieci alkoholików (DDA)
Rodzina
Rodzeństwo
Medycyna i zdrowie
Socjologia i społeczeństwo
Wydanie:
Wydanie I
Rok wydania:
2019
Wydawca:
Kraków : Oficyna Wydawnicza Impuls
ISBN:
9788380955752
Opis fizyczny:
92 strony ; 24 cm
Uwagi:
Bibliografia na stronach 81-84
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01617cam#a2200469#i#4500
001 3233001194684
003 WOL_WOP
005 20220604200625.4
008 190719s2019####pl############000#0#pol#d
020 %a 9788380955752
040 %a MBPWR %b pol %e rda %d WOL_WOP
045 2 %b d2011 %b d2012
046 %k 2019
080 # %a 613.81/.84
080 # %a 316.811/.815
100 1 %a Kamińska-Wójcik, Joanna Marta. %e Autor
245 1 0 %a Funkcjonowanie dorosłego rodzeństwa osób uzależnionych od alkoholu i narkotyków / %c Joanna Marta Kamińska-Wójcik.
250 %a Wydanie I.
260 # %a Kraków : %b Oficyna Wydawnicza Impuls, %c 2019.
300 %a 92 strony ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje naukowe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronach 81-84.
650 9 %a Alkoholizm
650 9 %a Narkomania
650 9 %a Uzależnienie (nałóg)
650 9 %a Współuzależnienie
650 9 %a Dorosłe dzieci alkoholików (DDA)
650 9 %a Rodzina
650 9 %a Rodzeństwo
658 %a Medycyna i zdrowie
658 %a Socjologia i społeczeństwo
710 2 # %a Oficyna Wydawnicza Impuls. %e pbl %4 pbl
856 4 # %u https://wolomin.biblioteki.pl/site/recorddetail/3233001194684 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-8095-575-2
990 %a 613.81/.84
990 %a #P
999 %b LD (30/08/2019) %c LD (30/08/2019 ; 000, 040, 920, 990+) %d LD (30/08/2019) %r 2019 %c MB2 (04/06/2022 ; 650)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZWO 92899
Sygnatura:
WYP 92899 Wołomin wypożyczalnia
Stan fizyczny:
stan dobry
Niedostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies