Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Służące do wszystkiego

Tytuł:
Służące do wszystkiego
Autorzy:
Kuciel-Frydryszak, Joanna
Temat:
Gospodarstwo domowe
Kobieta
Pracownicy domowi
Życie codzienne
Historia
Socjologia i społeczeństwo
Rok wydania:
2018
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Marginesy
ISBN:
9788365973818
Opis fizyczny:
411, [5] stron : ilustracje, faksymilia, fotografie, portrety ; 22 cm
Uwagi:
Bibliografia na stronach 401-[412]
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01621cam#a2200469#a#4500
001 3233001173455
003 WOL_WOP
005 20210319231331.2
008 190117s2018####pl#acho######|000#0#pol##
015 %a PB 2019/1419
020 %a 9788365973818
035 %a (PL)b1000000277496
035 %a 991052500618805066
040 %a WA N %c WA N %d WOL_WOP
045 2 %b d1901 %b d1945
046 %k 2018
080 # %a 316.346.2-055.2(438)
080 # %a 316.728(438)
080 # %a 316.344-057.2(438)
100 1 %a Kuciel-Frydryszak, Joanna. %e Autor
245 1 0 %a Służące do wszystkiego / %c Joanna Kuciel-Frydryszak.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Marginesy, %c 2018.
300 %a 411, [5] stron : %b ilustracje, faksymilia, fotografie, portrety ; %c 22 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje popularnonaukowe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronach 401-[412].
650 9 %a Gospodarstwo domowe %2 DBN
650 9 %a Kobieta %2 DBN
650 9 %a Pracownicy domowi %2 DBN
650 9 %a Życie codzienne %2 DBN
658 %a Historia %2 DBN
658 %a Socjologia i społeczeństwo %2 DBN
710 2 # %a Wydawnictwo Marginesy. %e pbl %4 pbl
856 4 # %u https://wolomin.biblioteki.pl/site/recorddetail/3233001173455 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-65973-81-8
990 %a 316
990 %a #P
999 %b LD (14/03/2019) %c LD (14/03/2019 ; 000, 020, 040, 080, 530-, 920, 980-, 990+) %d LD (14/03/2019) %r 2018

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZWO 92366
Sygnatura:
WYP 92366 Wołomin wypożyczalnia
Stan fizyczny:
stan dobry
Niedostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies